Kiemelt híreink

Ülésezett a Székely Nemzeti Tanács Állandó Bizottsága - 2019. február 23.

A Székely Nemzeti Tanács Állandó Bizottsága február 23-i sepsiszentgyörgyi ülésén megerősítette a Székely Nemzeti Tanács alapításakor megfogalmazott elvek és célok melletti töretlen elkötelezettségét, egységét.

Bővebben:

Megerősítette az erdélyi önrendelkezés iránti igényt Marosvásárhelyen tartott együttes ülésén a két nemzeti tanács

Az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács (EMNT) és a Székely Nemzeti Tanács (SZNT) együttes ülésen erősítette meg szombaton a marosvásárhelyi Vártemplomban az erdélyi magyarság kulturális autonómia és a székelység területi autonómia iránti igényét. Az együttes ülésen a két nemzeti tanács száz évvel ezelőtti megalakulásáról is megemlékeztek.

Bővebben:

Ismét őrtüzek gyúlnak az autonómiáért – a székely közösség összefogására számít az SZNT

Kitartó a Székely Nemzeti Tanács: ismét lármafák meggyújtására szólítja fel a székely közösséget. A vasárnapra szóló felhívás részeként ugyanakkor közös imára kérik fel a magyar keresztény gyülekezeteket.

Bővebben:

NEA

Médiapartnereink

 

Main Menu

Támogatóink

Amint az utolsó adománygyűjtési kísérletünk is megmutatta, a betegség nincs tekintettel arra, hogy mikorra gyűl össze a műtéthez szükséges összeg, ezért úgy gondoltuk, hogy a Szőcs Zsanettnek későre összegyűjtött adományból létrehozunk egy szerény alapot, amelyet szinte azonnal igénybe vehetnek a későbbiekben a szülők, miután gyermekük betegségét az orvos megállapított.

A Hungarian Cultural Alliance - Magtár (Los Angeles), a Székelyföldért Társaság és 4 magánszemély adományából egy 78.000 Ft-os alap jött létre, amely összegnek növekedése jószándékú magán- és jogi személyek adományával tovább gyarapítható, igényléséhez papi, lelkipásztori ajánlás szükséges.

Az adomány utalásához szükséges adatok:

Bankszámlaszámunk: CIB Bank 10700574-67740040-51100005

Nemzetközi (IBAN) számlaszám: HU68 1070 0574 6774 0040 5110 0005

SWIFT KÓD: CIBHHUHB

A bank címe: CIB Bank Zrt., 1027 Budapest, Medve u. 4-14.

A megjegyzésben kérjük feltüntetni: adomány a pénzalaphoz.

 

Érd, 2015. január 20.

 

György-Mózes Árpád

elnök

Székelyföldért Társaság

 

 

 

Feliratkozás hírlevélre

Képek

Kereső

Bejelentkezés